Maatwerk lied

Ik schrijf jouw lied

  • Iemand bedanken of een geliefde eren?
  • Je beste vriend in het zonnetje te zetten of een persoonlijke touch aan je evenement geven?

Ik maak composities op maat en schrijf gepersonaliseerde teksten op bestaande nummers.

Zo ga ik te werk

Na een kennismaking ga ik aan de slag en schrijf een compositie of tekst geheel op maat voor een persoonlijk moment om nooit meer te vergeten.

Als zangeres, pianist, songwriter en arrangeur ben ik in staat om precies aan te sluiten bij dat wat je zoekt.

Wil je kennismaken of heb je vragen?

Neem contact op

Ervaringen

"Pleun heeft een heel passend en aansprekend maatwerklied geschreven ter afsluiting van het Gelderse Burgerberaad Klimaat. Ze heeft de bijeenkomsten goed samengevat en het sentiment juist gevangen in het lied. Door de pakkende tekst konden veel aanwezigen het meteen meezingen. Bedankt Pleun!"
- Moventem, onderzoek- en adviesbureau
"Ik vond het super mooi dat je kwam zingen op onze bruiloft. Het was zo persoonlijk, in onze liedjes kwamen zowel mooie en moeilijke momenten voorbij. Op een dag als je bruiloft is een lied over je leven een geweldig kado!"
- Justin
"Pleun heeft aan een paar woorden genoeg om zich een complete voorstelling te maken van een persoon die ze niet kent en daarover een enorm pakkende tekst te schrijven op welk nummer dan ook! Haar zang en uitstraling raakt me keer op keer."
- Charlotte
"We werden bij Linc naar zorg direct enthousiast van het idee om een “bedrijfslied” te laten schrijven en zingen.
Vanaf het eerste gesprek richtte Pleun alle aandacht op onze wensen. Vervolgens ging ze aan de slag.
We kregen de tekst en een ingezongen versie ter beoordeling en het was een schot in de roos! Tijdens onze eindejaar bijeenkomst heeft ze het lied gezongen. Nog steeds zingen we het refrein wanneer dat voor ons van toepassing is. Bijzonder hoe Pleun de kern van ons bedrijf heeft weten te pakken in woord en melodie. En wat een stem zeg, betoverend. Pleun, bedankt!"
- Yakima
"Zo blij dat iemand de tip gaf Pleun in te schakelen om mijn zus op een speciale persoonlijke manier te feliciteren. Wat een talent als je zoiets moois neer kunt zetten! Bedankt lieve Pleun."
- Judith